11 Şubat 2009 Çarşamba

Bu akşam İkea'daydık



Bu aksam İkea'ya gittik. İş yerinde bunaldım, hafta sonu koşusturmacası ve kalabalığında İkea'ya gitmek de istemiyordum, ama artık Doruk'a oyuncaklarını yerleştirmek için dolap almak da şart olmuştu. İşten çıkınca aldım Doruk'u gittim oraya, Süha'da direk işten oraya geldi. İşte bu treni de orada gördük :( Geçenlerde blogda yazmıştım, Doruk'un şu ara en beğendiği oyuncak olan trenden, bu yukarda fotosunu gordugunuz oyuncak biraz daha az parca olmasına ragmen cok benziyor, Doruk'unkinde extra ev, agac falan var, ama İkea'dakinin fiyatı benim aldıgımın sadece 1/3 fiyatına :( Yolu o tarafa düşenlere bakmalarını öneririm.


Sonra da bu dolabı aldık, ama bizimkinin raflarını rengarenk sectik, yesil, kırmızı ve mavi :) Gerci Montessori'ye uygun olsun diye açık sistem istiyordum, ama ben daha derli toplu görünümü daha çok sevdiğimden olsa gerek, gidip yine bunu aldım. Şimdi bunun raflarının üstüne, içindeki oyuncakların fotolarını yapıştırırsam, aynı amaca ulaşmış olurum sanırım :)

6 yorum:

  1. dolapların üstüne foto yapıştırırsan doruk o fotoları yırtmaz mı? bence foto kağıtların üzerine plesiglas malzemeden bir şey yapın.büyük yapı marketlerde bulabilirsiniz bu malzemeyi

    YanıtlaSil
  2. amacına ulaşırsın da o fotoları doruk yırtmaz mı? istersen fotoların üstüne plasıglas bir malzeme ile kapla.büyük yapı marketlerden bulabilirsiniz

    YanıtlaSil
  3. Çarşamba akşamı için bizimde planımız ikeaya gitmekti ama eşim işi olunca çıkamadı ve gidemedik , kesin karşılaşırdık güzel olurdu. :)

    SEGA

    YanıtlaSil
  4. Aldım Tubacım, daha dogrusu montessori mail grubundan bir arkadasim, laminasyonla ustune kaplaninca yırtılmayı önleyen bir rulo yolladı, onunla kaplatacagım ;)

    YanıtlaSil
  5. Ne güzel olurdu Sema, gorusmus olurduk, cok oldu gorusemeyeli :( Bizim dogumgununde umarım bir aksilik çıkmaz da gelebilirsiniz :)

    Öpüyorum

    YanıtlaSil
  6. burada ikea yoookk,biz napıcaz neslihan? hem senin blogda hemde tubada okudum bu treni ve eylüşede almak istedim ama ... ama ikeamız bile yok ,işlerim yoğun, izin yapamıyorum ,tüm şehir bana dargın diye uzar gider bu yazı....

    YanıtlaSil