10 Şubat 2009 Salı

Ben de takık annelerden oldum :(


Bu fotograf hepi-topu 3 ay önce, kasım ayında, cok uzun zaman önce değil, şu ellerin, yanakların tombikliğine bakın, bir de şimdiki haline. 3 aydır, boyu uzuyor, ama hastalıklardan mı, yoksa alerjisinden dolayı, ona yaramayan birşey yedirdiğimizden mi bilmiyorum, nerdeyse hiç kilo almadı. En kısa sürede tekrar alerji doktorumuza gitmeli, cuma sabahına randevu alsam, işyerinden izin alıp götürsem mi acaba, ctsileri cok kalabalık oldugundan hep rötar yaşamaktan bunalıyorum çünkü :(

4 yorum:

  1. Neslihancim galiba biraz önceki yorum gitmedi, seni fazla mesgul etmeyim dedim ama neyse. Larada bu arada boyuna verdi canim, ama beni asil üzen istahinin azalmasi, bagisiklik sistemi zayif düsecek diye korkuyorum bende.

    Canim birde fotoyu nasil gönderebilirim sana, yolayaptan beceremedimde

    YanıtlaSil
  2. Hic sorma, aynen, son gunlerde o kadar cok hastalandı k, doktorumuz bahar aylarına kadar yuvaya gitmesine bile yasak koydu, bagışıklık sistemi iyice kötüleşecek diye.

    Foto için ben sana mailimi veririm, ordan alırım canım :)

    YanıtlaSil
  3. eylüşün ilk zamanlardaki dombik halleri yok uzun zamandır ve evet bende bi ara fena idim bu konuda ama bunun senle ilgisi yok sen oğluşuna fazlaca dikkat eden bir annesin , sadece sende biliyorsunki bu aylarda kilo almadan sadece boyları uzayabiliyor. alerji konusunda ise bizde yaşıyoruz ve yaptırdığımız testlerde eylüş non alerjik çıksada yüzünde kızarıklık oluyor aralarda, bizimde yine bir dr yapmamız gerekecek yüzümüzdeki kızarıklığımız artıyor ,
    çok sevgiler
    emel

    YanıtlaSil
  4. Hic sorma Emel, kafaya takmamayım diyorum, ama boyle eski tombiş fotolarını görünce de üzülüyorum elimde olmadan. Kilosu hep 75 persantillerde gezinirken, bu aralar 50-60 civarına düştü, bakalım 28'inde gidecegim bir daha doktora. Aman sen de dikkat et Eylül'e.

    YanıtlaSil