22 Ocak 2009 Perşembe

Scrapbooking için yardımmmmm


Scrapbooking'le ilk defa Nilufer'in sitesinde karşılaşmıştım, o zamandan beri yurtdışına giden her arkadaşımdan ve kocamdan gelirken bana onunla ilgili kitap, malzeme getirmelerini istesem bile şu saate kadar maalesef elde var 'SIFIR'.

Çok güzel, çok keyifli bir uğraş. Ha bu koşturmacada buna nasıl bulacaksın derseniz o da ayrı ama olsun varsın o elimin altında bulunsun ben illaki bir ara vakit ayırırım.

Nerden alırım, nasıl yaparım, boyle guzel çeşit çeşit kağıtları, bununla ilgili kitapları, bilgisi olan bir ses versin ltfn

6 yorum:

  1. merhaba neslihan
    ben çok geç farkettim bloğunu.:(
    kagıtvs. comda biraz bilgi var bununla ilgili. yabancı sitelerde free şablonlar falanda var. oranın forumuna bir gözat.link:

    http://x.kagitvesaire.com/forum/forumdisplay.php?f=56

    bende basit basit yapıyoum.;)
    tuba
    ertunungunlugu.blogcu.com

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Tuba hosgeldin
    Aslında sen gec farketmedin, bne gec basladim, 2-3 hafta oldu herhalde, yavas yavas cozmeye calısıyorum. Ama eski tarihle koyuyorum, ilerde Doruk daha rahat tarihlerden kontrol edebilsin isterse diye :)

    Ben de simdi o onunla ilgili dolanıyordum, bir suru free sablon var, ama scrapbooking i o kadar keyifli yapan kagıtların dokusu, kagitvesaire'dekiler bana pek o havada gelmediğinden sipariş vermemiştim simdiye kadar, ama sen iyi diyorsun, baslamak adına alayım ;)

    YanıtlaSil
  3. malzemeleri çok ii değil aslında. sen en iyisi türkiyede en azından internette bu işin gurusu sayılacak bloğa bak, eğer daha önce görmediysen.:))
    http://scrapbookinginturkey.blogspot.com/

    malzeme bulmayla ilgilide şeyler var.

    YanıtlaSil
  4. ya şimdi farkettim,sana yazarken bloğuna baktımda karenin, karen kursta veriyormuş. ühü ühü. bu açıdan ist. yaşamak bir şans ya..))

    YanıtlaSil
  5. Dur bak bu haber super iste, bu blogu gormemistim hic. Eger saat ve gun uygunsa katılmayı cok isterim, inceleyeyim hemen :)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba,

    Scrapbook ile ilgili ürünleri benim sitemde bulabilirsiniz, ayrıca blogumda da henuz scrapbook yapmasamda kart yapimi ornekleri var.
    Sevgiler
    Esra

    YanıtlaSil