12 Ocak 2009 Pazartesi


Nihayet oglum bugun biraz duzeldi, ishal cok sık olmamakla beraber devam ediyor ama en azından biraz biraz yemek yemeye başladı. Hafta sonu doktorumuz musade edince, bugun 2 saatligine sitenin icindeki yuvaya da gitti. Orası Doruk için değişiklik oluyor, havalar güzelken sokakta 2*1 saatlik sürelerle oynamaya alışan oğlum havalar soğuyup süreler kısalınca evde bunalıyordu. Akşam işten geldiğimde bana heyecanl heyecanlı bir seyler anlatmaya çalıştı yuvayla ilgili :)
Sonra biraz resim çizdik, hafta sonu aldığım Cıvıl Cıvıl etkinlik kitabından esinlenip, Doruk benim çizdiklerimin üstüne balon ve ağaç çizdi, pardon diye diye. Bu ara bu yeni moda çıktı, elimi itip 'pardon' deyip benim çizdiklerimin üstüne bir şeyler yapmak ona epey keyif verdi :)
Daha sonra yap-boz yapalım istedi, ama bu aralar benimle sürekli inatlaşma derdinde. Kendisi bana koyacagım yeri gosterip koydurarak oynamayı tercih etti, ondan koymasını istediğimde de inatla koymayı denemedi, henüz çözemediğim bir derdi var benimle ama neyse :)

İş yeri yine çok yoğundu, kriz nedeniyle çok keyifli olmayan günler geçiriyoruz, sinir, stres had safhada, artık aklım çalışsın diye içtiğim vitaminler midemi bulandırmaya başladı, bir an evvel toparlansa ortalık da keyifle işimizi yapsak ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder