27 Ocak 2009 Salı

Montessori Egitimi

Nihayet Montessori grubunda bu haftanın aktivitesi için yapacagımız etkinliğe karar verebildim, ama bu akşam kendimizi yüzmeye kaptırınca bunu yapmaya fırsat bulamadık.

Yabanca bir blogta gorup esinlendigim bir fikirden hareketle Doruk'un gölgesini çizeceğim. Hem onu ayakta tutup, büyükçe bir kagıda, hem de bir fotosunu kesip onun gölgesini kesecegim. Çizme ve kesme kısmı bana (Doruk hala makas kullanamıyor cunku), boyama kısmı ise Doruk'a ait olacak. Eğer yarın akşam Doruk'un yönlendirmesiyle başka bir oyun yaratmazsak yarın akşamın konusu bu :)



Tabii, benim gordugum blogtaki calısma cok ustacaydı, bizimki boyle gorunmeyecektir, ama olsun, ben de Doruk'la bu aktiviteler sayesinde yavaş yavaş geliştiririm belki el becerilerimi :)

2 yorum:

  1. Bence güzel bir fikir.
    Umarım Doruk'unda hoşuna gider..
    Bizde, Öykü'nün elini kağıda koyup, üzerinden çizmiştik, ve içinide boyamıştı.Çok hoşuna gitmişti.
    Değişik oyunlar, çocukları çok mutlu ediyor.

    (Bu arada, Neslihancığım, inanırmısın bilmem ama, bir nazar boncuğu koysan bloğa, Maşallah o kadar yakışıklı, tatlı bir oğlun varki.. Allah nazarlardan saklasın)

    Perihan..

    YanıtlaSil
  2. Tesekkur ederim Perihancim, valla ne diyeyim butun yavrular ayri tatli, ben de Oyku'nun ne kadar buyudugunu gordum bugun, iyice de dillenmis masallah.

    Dur bakayim bulabilecek miyim bir yerlerden nazar boncugu :)

    YanıtlaSil