25 Ocak 2009 Pazar

Mohini'de bir Pazar


Bugun sabah yine erkenden kalktıktan sonra Mohini'ye gidelim dedik. Biz gittigimizde daha kimse yoktu, zaten amaç, kimseler gelmeden, henüz sakinken gidip, kalabalıklaşmadan dönmekti.


Ama bu kadar erken gidince de atolyeler henuz acılmamıstı, biz de biraz dolandık magazaları diye dusunduk, ama Doruk'un yine Heyheyleri uzerindeydi. Zar zor Tayga'dan ahsap bloklar alabildik, ama secmek cok zordu, Doruk bir saniye bile durmadı denebilir. Ama ahsap oyuncak almak isteyen arkadaslara kesinlikle oneririm, super oyuncaklar vardı. Biz Doruk fırsat vermeyince dogru duzgun inceleyemedik, sadece 1 tane alıp cıkmak zorunda kaldık.


Daha sonra atolyelerin oraya indigimizde sadece Kindroo acılmıstı, biz de oraya girdik, cok tatlı iki egitmen vardı, ama Doruk benimle bu ara biraz problem yasıyor, surekli kucagıma gelmek istiyor, aksam oldugunda artık bel agrısından ölüyorum. Bunun sebebi nedir onu da bulamadım, ama sürekli kucak istiyor, almayınca da olay çıkarıyor. Neyse Kindroo'ya girince orası Gymboree'ye benzeyince biraz rahatladık, epey oyalandık orada :)


Bu arada Doruk artık epey becerikli bir cocuk olmus, birkac hafta hastalıklar nedeniyle Gymboree'ye ara verince, fark etmemisim, merdivenlerden gayet guzel inip cıkabiliyor :)

Ama yavas yavas başka cocuklar da gelmeye baslayınca biz oradan cıktık, cunku hem onlardan bir hastalık kapmasın, ya da bizde hala bir hastalık varsa baskasına bulasmasın korkusundan :(

Arkasından orada yemek yedik, cok guzel bir restoran vardı, cocuklara ozel de mönüsü olan, Doruk köfteye bayıla bayıla yedi. Ekmek sevmeyen oğlum, oradaki ekmeklere de bayıldı. Şapkalı Kadın isminde bir yerde yedik, hemen Tayga'nın yanında.

Daha sonra yine baska bir oyuncakcıya girdik. Hokkabaz diye, cok guzel bir yerdi orası da. Oradaki beyfendi Doruk'un yasına uygun olacagını dusundugunden bize yapbozları tanıtırken Doruk kendi oyuncagını kendi seçti bu sefer. O kadar güzel oynadı ki, yaklasık 30 dk ve basından alırken hungur hungur ağladı, almadan duramadık. Doruk'a aldıgımızı gostermek istemedik, cunku her istediginin alındıgını gormesini istemediğimden. Eve dondugumuzde arabada uyuyaklamıstı, evde de uykuya devam etti. O uyurken ben de treni kurdum, ve uyandıgında treni salonda gorunce nasıl mutlu oldugunu anlatamam :)


Hemen hiçbir oyuncakla 15 dkdan fazla oynamayan Doruk yaklasık 1 saate yakın oynadı bununla. Bu arada artık oyun oynama suresi artmaya basladı. Son gunlerde yarım saat falan oyun yaratabiliyor kendi kendine :)

İşte bizim hafta sonumuz da bu sekilde geçti ....

2 yorum:

  1. Oh ne güzel eğlenmişsiniz arkadaşım ya. Doruğu iyi gördüğüme çok sevindim. İçim açıldı valla sabah dopingi oldu bana.
    Öpüyorum ikinizi de.

    YanıtlaSil
  2. Ahhhh ah, sen bir de bana sor. Doruk ciddi olay cıkardı Mohini'de. Surekli kucak istiyor, belim agrıdan tutuldu artık. Babasına da kesinlikle gitmiyor, dusunsene surekli kucakta kocaman bir adam. Ama neyse ki sonra biraz yatıştı :)

    YanıtlaSil