11 Ocak 2009 Pazar

Hala hastalik gitmedi



Hala hastaligi tam atlatamadin canim oglum, dun doktor enistene de gittik, ama ishal hala devam ediyor. Kulaklar, burun, cigerler temiz neyse ki. Ama yemek yemiyorsun, zaten 15 gunde hemen yarim kilo vermissin bile. Aksam ac yattin, sabah kahvalti eder diye dusunurken, onu da es gectin, artik inat etmeyeyim bari makarna yersin diye dusunup renkli makarnalardan yapmama ragmen son gunlerde en cok soyledigin cumleyi buna da kurdun; 'Doruk yemek yemeyecek ıhhh ıh'. Simdi gene ac acina yatiyorsun, israr etmeyeyim diyorum ama icim icimi yiyor. Ozellikle bana daha cok yapiyorsun, yarin Emine Yengen gelsin de birazcik yemek ye bari oglum. Ah be canim, nedir ki benimle bu kadar alip veremedigin, benden yemek yemek neden bu kadar zor geliyor sana, belki de en az ısrar edenlerden biriyim, Emine Yengen, ananen oyunlarla yediriyor diye benden de oyle mi yemek istiyorsun, ama o da dogru degil ki.
Cok canım sıkılıyor sen boyle ac yatinca, keske uyaninca bari yogurdunu yesen, ama eminim ki ona da 'Doruk yemeyecek ıhhh ıh' diyeceksin, makarnaya bile ıhh ıh dediysen, hic umudum yok :(
Hadi bir an evvel iyileş artik da su fotograftaki gibi keyfin yerine gelsin.

4 yorum:

  1. çok geçmiş olsun bir an önce eski sağlığına kavuşur ve neşeli neşeli gülümser inş.

    sevgilerr

    YanıtlaSil
  2. Keşke hiç hasta olmasalar. Kerem de 10 gün hiç bir şey yememişti:(

    YanıtlaSil
  3. neslihancım merhaba canım....blogunuz hayırlı olsun.....kuzumun hasta olmasına çok üzüldüm....
    ama en azından ishal dışında ciddi bir problem yok....bu sevindirici...çabuk iyileş kuzucum..anneyi ve bizleri üzme....
    neslihancım sevgiyle kal....

    YanıtlaSil
  4. Cok tesekkur ederim hepinize :) Ayrica hosgeldiniz :)Hastalandiğı anda hemen yemeği kesiyor ne yazık ki, ne yapacağımı şaşırıyorum. Ama bana da biraz fazla naz yapıyor galiba, klasik çalışan anne durumu ne yazık ki. Bugün ben işe gittikten sonra yemeğini güzel yemiş neyse ki :)

    YanıtlaSil