6 Ocak 2009 Salı

Cok ozledim


Lokum,
Cok ozluyorum seni, aksam kapiyi caldigimda 'annem geldi' diye Emine Yenge'ni kapiya kostururkenki kus civiltisi sesini, ben kapidan girdigimde bana sarilmani, ellerini opmeyi, seninle yerde guresmeyi, oynamayi, ziplamayi, aksam kucagima tirmanip Baby TV seyrederken seni koklamayi, 'baska kitap, bi tane daha kitap' diyerek bana okumam icin arka arkaya kitap getirmeni, seni Babi'ne sarilmis uyurken seyretmeyi, seninle her ani nasil da ozluyorum. Cocuk nasil bir seymis Allahim :)

4 yorum:

  1. Merhaba Neslihan,
    Ancak simdi gordum blogunu, hayirli olsun öncelikle... Yarına birşey kalmadı, akşama Doruk'a bir an önce kavuşman dileğiyle... Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Tesekkur ederim Elif, ben de sizlerden ozendim :)
    Bir an evvel aksam olsa da evime uçsam :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Neslihancığım:
    Benimle oynarmısın anne adlı sitede gezinirken, Özlem hanımı, ardından seni gördüm.Çok şaşırdım, şaşkınlığım blogu görünce daha çok arttı ve buna çok sevindim, ve hemen baştan sona okudum, çok hoş yazmışsın ellerine yüreğine sağlık.
    Akıllı bebek sitesine uzun zamandır girmiyorum, Doruk'u da buraya eklediğin resimlerden gördüm, maşallah nasılda büyümüş, yakışıklı olmuş (zaten yakışıklıydı:))
    Bizde sitemizi değiştirip blog yaptık, eski yazıları henüz ekleyemedik.
    Ama bundan sonra sık sık takip edeceğim bir blog daha oldu. Tekrar hayırlı olsun, umarım hep güzel şeyler yazman dileğiyle..

    Sevgilerimle.
    Ankara'dan Perihan.
    (Öykü'nün annesi)

    YanıtlaSil
  4. Hosgeldin Perihancım,
    Akıllı Bebek'teki gunlukte fotolar servis saglayıcılardan dolayı belli bir sure sonra silindiginden ben de hic silinmesin diye buraya yazmaya basladim..
    Oyku'yu de cok opuyorum :)

    YanıtlaSil