18 Ocak 2009 Pazar

Bugün Doğumgünüm

Bugün doğumgünüm, oğlumsa cuma akşamından beri çok hasta :)Ayakta durmaya hali yok, sürekli kucağımda uyuyakalıyor, bu hastalık onu fiziksel olarak beni de ruhen perişan etti. Doktorumuz oyun gruplarına götürüyorum diye kızda, nisan ayına kadar izole etmemi istiyor, bağışıklık sistemi çok zayıflamış ve son 4 aydır 3. antibiyotiğimizi almak zorunda kaldık.
Sadece o biraz eğlensin diye, sosyalleşsin diye, çocuğu oradan oraya sürüklerken, bu çok büyük bir hataymış. Dün geceden beri ağlıyorum, kendi kendime söyleniyorum, nasıl böyle bir şey yaptım diye.
Ama sadece onun içindi, gerçekten...

1 yorum:

  1. Neslihancığım,

    Doğum günü başlığını görünce hadi bir de buradan kutlayayım diye açtım yazıyı. Okuyunca hissettiklerine de üzüldüm. Gerçekten annelik ne tuhaf bir duygu. Keyifle geçirmek istediğin bir günde elinde olmayan şeyler için bile kendini suçlayabiliyorsun.

    Üzme sen kendini, senin dr oyun grubuna kızıyor, benim dr sorsan sosyalleşmesi için aydaşları ile görüştür, başka şeye gerek yok diyor.

    Herkes mikroptan kırılıyor be arkadaşım. Kimi duysam hasta. İnşallah en kısa sürede toparlar Dorukcuğum. Sık dişini zaten şurada bahara ne kaldı. Yeni yaşının her gününü, sağlıkla, keyifle geçirirsin dilerim.

    Sevgiler...

    YanıtlaSil