2 Ocak 2009 Cuma

1 gün mesai ardından hafta sonu tatili süperrrrrr


Sabah Doruk ve Süha'yı evde bırakıp işe gittim. Süha'da dün akşam cok kötü oldugundan bugün işe gitmeyip evde oturmaya karar verdi. Baba oğul evde dinlendiler, tabii bu baba için ne kadar geçerli olmustur iste orası şüpheli :) Doruk, hastayken tam 40 kaplan gücünde olabiliyor çünkü.

Hadi güzel oğlum, toparlan artık, bak yarın sabaha iyi kalkarsan seninle Yunus Emre'de tiyatroya gideceğiz, hem arkadaşların da gelecek. Sonra ananenlere gidecegiz, teyzelerinle oynayacaksın, pazar gunu de golete inecegiz, kazlara ekmek atacagiz, hadi canim oğlum, iyileş artık



Bak sadece bir gün işe gittim ve yine kocaman iki gün tatilimiz var, seninle bir sürü şey yapacağız...

2 yorum:

  1. Dorukcuğum,

    Blogunun sıkı takipçilerinizdeniz artık.

    Güzel haberlerini bolca okuruz dilerim. Senden haberlere kısa yoldan ulaşacağı için, bu işe Özlem teyzen çok sevindi bilesin :)

    Tesadüfe bak ki bu sabah, Azra ve Ataberk arkadaşlarım tablosu oluşturup duvarlarına astılar. Azra'nın ilk arkadaşı olarak resminle tescillendin, haberin olsun.

    Sağlığına da en kısa sürede kavuşman dileğiyle...
    Bizden bol öpücükler.
    Özlem Eren

    YanıtlaSil
  2. Hosgeldiniz :)
    Siz bizim ilk ziyaretcimiz oldunuz, biz de sizin de blogun takipcisi olduk dunden beri.
    Bu arada gecen hafta Doruk ve babasının hastaligi nedeniyle gelemedigimiz oyun grubu bulusmasi icin tekrar ozur diler, en kisa surede 3 ufakligi bir araya getirmeyi umuyorum.

    Sevgilerimle

    YanıtlaSil