2 Mart 2009 Pazartesi

Cemile ve Atakan


Yeni kitaplarımız geldi :) Ozlem ve gorumcemin tavsiyesiyle bu serileri, Akıllı Bebek'in kurucusu Banu'nun kitap işine girmesiyle ona sipariş vererek aldık :)

Kitaplarımizla beraber icinden bir tane de Cemile'nin oyuncagindan çıktı. Kız çocukları için Cemile, erkek çocukları için Atakan, ancak özellikle Özlem'in söylediği, erkek çocuklarınki biraz daha erkekimsi (bunun için olan özellikleri ben söylemeyeyim, siz tahmin edin), dediğinden her iki seriyi de aldım. Bahanem de hazır (biri benim alışveriş çılgınlığımı dizginlesin artık, kredi kartlarımı kesip tek karta da indirsem, hala duramıyorum, bildiginiz bir psikolog var mı? ). Her iki seri de o kadar güzel ki. Doruk cumartesi yine asabi günündeydi, ben okumak için acınca 'Doruk'un değil' diye fırlatıp oyununa gitti. Ama ben o oynarken kitabı Süha'ya okumaya başlayınca yine de dayanamayıp kucağıma çıktı :) Umarım bizde de Azra & Ataberk ve İdil'de olduğu gibi güzel sonuçlar doğurur :)

2 yorum:

  1. Bizde Cemile serisini bir kaç önce aldık :) hastası olduk resmen:)Atakanlarıda almayı düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  2. Ben okumak icin elime aldıgımda Doruk bu aralar yeni olan herseye gosterdigi tepkiyle istemedigini soylese de ben kendime yüksek sesle okumaya baslayınca bir sokulusu var kucagima, eminim ki Rima da sevecek.
    Bu arada ben de sizde gordugum Gule Gule Kaka kitabını bulmaya calısacagım D&R'da, biz henuz tuvalete gitmek icin calısmalara baslamadık daha.

    YanıtlaSil