2 Mart 2009 Pazartesi

Sinemlerde Buluşma

Bu hafta sonu Sinem'lerdeydik. Bizim ev, kar geliyor korkusuyla, güzel bahar günlerine bırakıldı :) Biz ilk gittik, malum ögleden sonra baby shower davetine gideceğimizden erken kalkacağız diye. İyi ki de öyle yaptık, Doruk biraz eve alıştı, Mert'in odasında oyuncaklarıyla oynadı Naz ve Rüzgar gelmeden.

Daha sonra Naz ve Mert geldiler. Elif teyzeleri, hepsine yapboz getirmişti, bir de Doruk'a doğumgünü için çok güzel spor ayakkabılar :) Tekrar çok teşekkür ediyorum Elif'cim :)Doruk yapbozu görünce neredeyse başka hiçbir seyle ilgilenmedi, sürekli yapbozla oynadı durdu.

Daha sonra bir ara Sinem'in yaptıgı keki yediler hep beraber, mum da koymustu Sinem, Doruk'un dogum günü için, ama Doruk mum üfleme sırasında da bir kriz yaşadı...

Sonra bir ara hepsi beraber Mert'in yatagında zıplamaca oynadılar, hepsinin bir arada olduğu-ki genelde gruba katılmayan yine her zamanki gibi Doruk'tu, ender anlardan biriydi.


Tabii 3 erkek bir arada olunca, salonda kovalamaca, sürekli dönen oyuncağın üstünden aslında atlanması gerekirken, onu yakalamaca, sonra cadırlar ve tunelden geçmece oynadılar. Ama Doruk'un tüm günkü favorisi, yapbozdu. Oradayken tekrar teyit etmiş oldum ki, Doruk'un fotograf hafızası oldukca güçlü. Yapbozu bir defa gördükten sonra şekillerine bile bakmadan direk yerlerine koyuyor, içinden 1-2 tanesini sakladığımda hemen olmayanın adını söyleyebiliyor.

Sonrasında saat 13'e dogru, uyku saatimiz yaklaşınca sürekli mızıkçılık yapmaya başlayan Doruk'la beraber çıktık. Sinem tekrar ellerine sağlık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder