1 Nisan 2009 Çarşamba

Dun

Dun gunduz oglen yemeginde sirketin mönüsünde etli barbunya görünce hadi dedik
Üç bayan çıktık dışarı yemeğe, hava da nasıl güzel
Bahar iyice gösterdi kendini.
Hoşbeş, o ne yapmış, o ne demiş, aman ay sonu hedefleri mi kakara kikiri
Keşke çalışmasak, şu keyifli günde böyle havalarda Bebek'te, Nişantaşı'nda olmak var muhabbetleri...
Sonra blackberry'lere gelen bir mail keyfimizi kaçırdı, gruptan bir arkadaş işten çıkarılmış. Kriz bahanesiyle... Keyifler kaçtı, ama şuraya borcu vardı, ama ailesine bakıyordu...
Ofise dönünce akşam başka bir arkadaşın veda pastasını yedik, ama o kendi isteğiyle ayrıldı neyse ki, bahar aylarında hayallerini yaşamaya karar verdi. Tibet, Nepal hayalleriyle ayrıldı aramızdan.

Akşam eve giderken hava hala aydınlık olunca, Doruk sitenin parkındaydı, onu bakıcısından devraldım, 1 saate yakın durduk dışarda. Bütün çocuklar kocaman olmuş, hepsi dillenmiş, geçen sene pusetlerindekiler yürüyüp koşmaya başlamış, kocaman soguk kış boyunca :)

Eve geldik, hemen Doruk'la oyuna daldık. Arada biraz yoga yaptık, bu harika site sayesinde evde oglumla bir sürü hareket yaptık. Teşekkürler sevgili Beste Hanım :)
Sonra da öyle oyuna dalmışız ki, Süha'nın eve gelmesini beklerken... O geldiğinde saat 20:40 olmuş, biz yemeği bile unutmuşuz. Hala yeni saate alışamadık, o saatten sonra ben ve Süha yemek yedik, Doruk yine yemedi :( . Ardından banyo sefası, Doruk yine çıkmamak için binbir numara yaptı, ancak şekerle ikna edebildik banyodan çıkmaya.

Ardından biraz da babayla kitap keyfi ve uyku. Mışıl mışıl uykuya daldı, tüm gün sokakta olup enerjisini de boşaltınca bir keyifliydi, bir keyifliydi ki dün akşam.

Nedenini bilmediğim bir sebepten dolayı foto yükleyemedim bu sefer de blogumuza :( Artık hafta sonu fotoları bu aksama :)

1 yorum:

  1. park bahçe oynarken bebişler yorulduklarının farkına varmıyorlar..ama banyodan sonra resmen uyku basıyor onları..mevlüt ne zaman parkta oynasa o gece deliksiz uyur..enerjileri bitiyor yaaa....
    sevgiyle...

    YanıtlaSil