9 Nisan 2009 Perşembe

Kuzuya okul arıyorum


Kuzu icin okul arıyorum. Şimdilik aklımdaki haftada 2-3 gün, sabahtan 2 veya 3 saat gidecek şekilde. Bizim yavru hala öglen uykusuna yatıyor cünkü. Eylül itibariyle de öğleden önce yarım gün.
Birinci öncelik eve yakın olması, kesinlikle servisle 15 dk'dan uzun mesafe olmasını istemiyorum.
Hijyen, eğitimli öğretmen ve müdür, belgeler gibi konuları saymıyorum bile, onlar şart
İkinci öncelik mutlaka bahçesinin olması, bahçe eğer mümkünse gerçek çim.
Gonderecegim okuldan öncelikli beklentim oğlumun okula her sabah isteyerek gitmesini sağlayabilmeleri. Okula gitmek onun için zorunluluk değil keyif olmalı.
Aktiviteler tabii ki olması gerek, ama aktiviteden benim beklediğim ile okulun anladığı ne kadar örtüşecek onu karşılıklı görüşmelerd belirleyeceğiz.
Bu çocuk zaten başarılı olacak, onu biliyorum (fazla mı iddialı bilmiyorum, ama bu zaten genlerinde var :)), o yüzden keyif alması, bana yaptıklarını mutlu mutlu anlatması daha önemli. Ben onun eğitiminde her zaman ortalamanın üstünde olacağına inanıyorum, görsel hafızası yüksek, dikkatini de toplayabilen bir çocuk.

Araştırmalarıma bu hafta sonu itibariyle başlıyorum. Blogu takip edenlerden Bahçesehir, Esenkent civarında oturanlar öneriler gelirse çok sevinirim.

İlk görüşeceğim yerler, Denizatı Çocuk Evi, Kemer Kids, Alkev. Bunlar da istediklerimi bulamazsam, diğer bütün okulları da araştıracağım sırasıyla, nasılsa acelem yok, Doruk evde mutlu :)

1 yorum:

  1. Sevgili Nesli,

    Prof. Dr. Üstün Dökmen'in okulları !!!!

    Adres: Bahçeşehir 1. Kısım Mah. KC Villa A7

    Bahçeşehir / İSTANBUL

    Telefon: 0212 669 62 04 - 669 62 35

    E-mail: bahcesehir@kucukseyler.com.tr

    Web: www.kucukseyleranaokulu.com

    YanıtlaSil