1 Nisan 2009 Çarşamba

Hafta sonu fotoları

Nihayet hafta sonu fotolarımızı yukleyebildim

Ama bu yavru şımarırken çok güzel olmuyor mu :) Keyfi yerindeyken tam tadından yenmez lokum kıvamında, etrafı onu sevenlerle çevrili olduğunda bizi eğlendirmek için ne yapacağını şaşırıyor, baksanıza şunun maymunluklarına ...


İdil ablasını da çok seviyor, İdil ablası ara sıra onunla oynamaktan sıkılsa da bizimki kuyruk modunda, bir saniye bırakmıyor. İkisi birlikte babanesinin evindeki papatyaları kokluyor (böylece anladık ki, Doruk'un çiçeğe alerjisi yok :) )


Sahilde Ayla, Elif, Süha ve ben hep beraber yavrunun peşinde pervaneydik, epey bir süre kumlarla oynadı, denize taş attı, tahta çubukla şekiller çizdi. Hava da güneşliydi, ama ben hastalanacak korkusundan sarıp, sarıştırmışım yavruyu :)



Tabii sahilin oradaki parkta oynamayı da ihmal etmedik, çok keyifli bir gündü Doruk için.



Teyzesi uçururken keyif kahkahaları o kadar tatlıydı ki :)

Tabii oyuncak magazası sefamızı da unutmamak gerek.

İşte tüm hafta sonu fotolarımız :)

2 yorum:

  1. Sahil kısmını çok sevdim hele hele hava güzel iken nasılda keyifli oluyor:)ama gercekden Doruk paket gıbı sarılmış sarmalanmış:):)

    YanıtlaSil
  2. Hastalanacak diye korkumdan :( Hasta oldugunda mecburen annemlere taşınıyoruz, o zaman da tam perişanlık oluyor, çünkü Doruk hastalandığında zaten yemeyen bir çocukken tüm gün yemeyen bir çocuğa dönüşebiliyor :)

    YanıtlaSil