29 Nisan 2009 Çarşamba

Doruk'un 23 Nisan Hediyesi



23 Nisan çekilişimizden bahsetmiştim, ancak fırsat bulup fotoları yükleyememiştim, nihayet dün akşam çektiğimiz fotoları bu akşam yükleyebildik :)

Bize kurada Ada ve Elif cıkmıstı, ben Anneyiz.biz'den sipariş verdim diye rahat rahat dolanırken, Bursa'da iş seyahatinde iken, telle aradılar, ve stokta bir hatadan dolayı siparişimi iptal etmek zorunda kaldıklarını söylediler :( . Durum böyle olunca ben hediyemizi ancak 23 Nisan'da aldıgımdan ellerine geçmesi ancak pztyi buldu :(. Ama neyse ki Ada, oyuncağını beğenmiş :)

Bize de hediyemiz, organizasyonun fikir annesi ve organizatörü Seher ve İrem'den geldi :)Playdooh'un Palcayo seti, hamurlarıyla birlikte, çok güzel, çok renkli, çok eğlenceli :)

İlk günkü oyunda Doruk bana inat hamurları yemeye kalkınca, kaldırmak zorunda kalmıştım. Dün bana inat yeme olayına 10-15 dk oynadıktan sonra başladı, tabii yine kalktı. Ama ilk 10-15 dk gayet iyi eğlendi, en çok saçlarını taramayı ve dil cıkartmayı seviyor. Henüz diğer aparatlara gücü yetmiyor :)
Bu arada neden benimle inatlaşıyor, trouble 2 dedikleri bu mu, işte onu anlayamadım ...

Seher'cim tekrar tesekkur ediyorum, sana ve nezdinde İrem'cigime

2 yorum:

  1. Merhaba,

    Disneyland gezimize istinaden yaptigin yoruma cevabı buraya yaziyorum. Belki bizim sayfamiza bakmaya vaktin olmaz.

    Biz giderken herkes cok erken oldugunu biraz daha buyuyunce gitmemiz gerektigini soyluyordu. Bende inatla disneyland'in her yasta cocuga hitap edecegini savunuyordum. Simdi iyiki gitmisiz diyorum. Berke Meeska Mooska Mickey Mouse dedigimizde nasil sevincle alkis tutuyor anlatamam. Demek ki ne cok eglenmis.Aksam yatagina mini ve micky koyduruyor onlara ""mini micky uyku""" deyip ""eeee eeeee"" yapiyor.

    Elbetteki binebildigi alet sayisi cok kisitliydi.Onun icin aletlere binmekdense animasyonlari seyretmek eglencelere eslik etmek daha guzeldi.

    Bence erken deyip gitmemezlik yapmayin. Kesinlikle gidin. Ayrica cocukla yurtdisi seyahati cok da zevkli. Berk Paris sonrasi metro delisi oldu. Metro duraklarini gordukce inmek icin can atti. Farkli seyler gormeleri cocuklarimizin hayal dunyasini genisletiyor.

    Epeyde uzatmisim :) Baska sorun olursa istedigin gibi sor.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Canım beni. Yemeyi bıraktığına çok sevindim çünkü resmen içime dert olmuştu.. Daha nice 23 Nisanlara, 19 Mayıslara, hatta ileride Sevgililer Günü, Babalar Günü'ne (abarttım mı? ay bunlar bi de anne-baba olacaklar inanmıyorum)

    YanıtlaSil