17 Ağustos 2009 Pazartesi

Kıskanıyorum...

Taaaaa dünyanın bir ucunda, 2 dünyalar güzeli kızını, kimseden yardım almadan tek başına büyüten, üstelik bunu son derece eğlenceli bir şekilde yapan, bunun yanında benim blogun ne olduguyla ilk defa tanışıp, hayranı oldugum, 2 cocuk büyütüp, böylesi güzel bir blog yaparken üstüne üstlük, bir de resim, heykel, el işi, dünya kadar işe vakit ayıran Nilüfer'i cok kıskanıyorum. Sayfasiyla ilk defa baby shower icin fikirler ararken tanismistim, o zamandan beri once 'Nilufer'in sekerleri', sonra 'Anneyiz.biz' ve nihayet simdi de 'Decaflatte'de okuyabiliyorum kendisini. Hala hevesle, vaktiyle bahsettigi kitaplarini bitirmesini bekliyorum. Ama bu blog şahane değil mi :)

Bir de Istanbul'da, 'Akilli Bebek' vasıtasıyla tanıştığım, ikizlerini yine tek başına, bir gün bile kimseden yardım almadan büyüten, onlari pırıl pırıl 2 afacan haline getiren Özlem'i kıskanıyorum. Çocuklarını büyütmek uğruna işini bırakmayı göze alan cesaretini kıskanıyorum.

Sonra cok guzel fotograflar ceken, yine el becerileri ve yaratıcılık konusunda kıskandığım Tugba var, kıvırcık saclı Defdef'in sayfasına girmek hergun mutlakalarımdan oldu artık :)

Ps: sabah sakin kafayla basladıgım bu post, yanlıslıkla bitmeden yayınlandı, simdi bu saate kadar is calisirken sırf ara vermek icin girdigimde gordum :( Artık bu kafayla ne yazdım onu bilmiyorum. Affola...

5 yorum:

  1. kıskanılacak gibilermiş hani:)
    ama sende çok bilgili ve becerikli bir annaesin haksızlık etme :)

    YanıtlaSil
  2. hepimizin o kadar eksik gedikleri var ki güzelim, kaleme aldıklarımızın ötesinde bi de alamadıklarımız var, üzüntüler, kaygılar, burukluklar...

    YanıtlaSil
  3. Merhaba neslihan tatlı oğlunu blogunuzdan da takipteyim ...
    postun başlığı kıskanmasa eğer özlem hanım'a bende ekleniyorum çocuk yetiştirmesinde netten hayranı olduğum annelerden biri ( öyleki yazılarını okurken bulutlar üstünde sabırla büyütüyor gibi.. ) bazen tahammül sınırlarım zorlanınca aklıma gözümde böyle resmettiğim sabırla sevgiyle çocuklarını büyüten özlem hanımda geliyor. O kadar yani :)

    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  4. Neslihancığım,
    Uzun uzun yazmıştım gene ama gelmemiş:)
    Arkadaşım bu çelişkileri, farklı konularda ben de yaşıyorum. Mesela üstesinden gelemediğim bir bağımlılık var şu anda. Yuva seçeceğim güya ama armudun çöpü durumları. Ya da 14 senelik iş tecrübesine rağmen acemi ruhu ile iş arama var.
    Demek ki çalışan anne olmanın da olmamanın da olumsuz tarafları var kendimizi düşündüğümüzde.
    Çocuklarımızın da hepsi pırıl pırıl valla. Çünkü gerçekte tek ihtiyaçları olan sevgi senin evinde de, benim evimde de aynı. Bunu çok içten söylüyorum.
    Öpüldün.

    YanıtlaSil
  5. Di mi ama Asyaselda :)

    Napayım Tuba ve Ozlem :)
    Kıskancımdır biraz :)

    apsuwa hosgeldin, Canberk'e de selam :=

    YanıtlaSil