12 Ağustos 2009 Çarşamba

Doktor kontrolumuz


Bu gordugunuz yavru, aslında boyle kucuk gorunmekle birlikte son derece olgun bir yavru...
Salı günü, Süha işten izin aldı, Doruk'un gidilmesi gereken 3 doktor randevusu birikmişti...
Önce 2.5 yaşına geldiğinden doktorumuzun tavsiyesiyle göz kontrolu yapılmış...
Doktorlar ve hemşireler şaşırmış, bizimki karşısında formalı biri gördüğünde dünyadaki en sevimli ve uysal cocuk olabiliyor, doktor önlüğü de bunlara dahil :)
Doktorun her söylediği yönlendirmeyi harfiyen yapmış, makineye çenesini dayamış
Uzakta gördüklerini tek tek saymış.
Neyse ki gözler sağlam, 5 yaşına kadar bir daha kontrole gerek yokmuş.

Sonra alerji doktoruna geçmişler;
1 ay içinde kilo almış, boy uzamamış. Doktorumuz haftada max. 2 bardak olmak üzere ayrana izin vermiş. Zaditen 3 yasına kadar devam. KEci peyniri simdilik bir sorun yaratmamıs gorunuyormus. 1 ay sonra tekrar cagırmıs, ama bu sefre kan testlerini de istemis :( Iste Doruk'un karsısındaki uniformalı olmasına ragmen olgun olamadıgı tek yer :(

Oradan da Murat Enişte'sinin muayenesine geçmişler. Hemen iki randevu arasına girip, aşısını yapmışlar, ama babası o yogunlukta ne aşısı oldugunu bile soramamıs.

Her neyse her 2 doktorda da (3. doktor enişte olunca onu akraba ziyareti sayıyor Doruk) bütün söylenenleri harfiyen yerine getirmiş ve sonrasında da onlardan şekerini istemiş :(
Biliyor musunuz Doruk, şu lolipoplara doktorlar sayesinde alıştı. Bu doktorlar çocuk aglamasından başları şişitiğinden daha odaya girer girmez çocuk ellerine birer tane şeker tutusturuyorlar. Belki de Doruk bunu sadece doktor muayenesinde yiyebildiginden bu denli uslu duruyordur, ne dersiniz :)

1 yorum:

  1. Göz doktorunda sakin duran bir çocuk he aman allahım benim içinde tebrık et oğlunu öp hatta...Rima göz doktoru ve diğer doktorlarda dahil beyaz önlük gördüğü anda çıldırıyor.Göz doktoru başını daya şu alete dese herhalde koşar adımlarla çıkar odadan!

    YanıtlaSil