24 Nisan 2008 Perşembe

Emirgan ve 23 Nisan Bulusmasi

Bu seferki buluşmada anne- ogul cok eglendik… Acık havada rahat hareket imkanı olunca, bir de kahvaltıdan sonra cimenlere yayıldık, degmeyin keyfimize.
Gerçi Doruk sonra canıma okudu, tüm gün hiç uyumadı. O kadar eğlenince, uyuyup da eğlencenin geri kalanını kaçırmak istemedi herhalde. Şimdiye kadarkilerin içinde bu buluşma en keyiflisi bu oldu, cocuklar cok mutlu olunca acık havada. Burada havalar sahane, dun 28 dereceyi gorduk. Doruk iyice kara cocuk oldu, ben ona gunes kremini surmeyi unuttukca daha da kararacak.

Bu arada en kalabalık bulusmalardan biriydi nerdeyse, bu sefer toplu foto cekmeyi becerdik neyse ki


Doruk iyi hoş da, en kötü tarafı artık pusette uyumayan çocuklardan olması maalesef. Daha önceden 3 dakika pusette dolaştırmak uyuması için yeterliyken şimdi 1 saate yakın dolaştırınca bazen uykuya dalıyor. Normalde gündüz 10-11 arası uyurdu, dün kahvaltı saatinden dolayı bunu kaçırdık. Evde de kesinlikle uyumak istemedi. Daha sonra da bizim sitede dışarda durdu bütün gün. Akşam artık yürüyemiyordu, serseri mayın şeklinde sürekli oradan oraya çarpıp durdu. Aksam 21'de zar zor, onda da yanyana yatarak biraz sakinledikten sonra uyudu.
Herhalde hafta içi bizi çok özlediğinden dolayı hafta sonunu uyuyarak harcamak istemiyor, o zaman da tüm dengesi şaşıyor yavrunun.


Sunlarin keyfine baksanıza, nasıl bir mutluluktur bu yahu

23 nisan'da cok keyifli bir gundu, Ozlem, Azra ve Ataberk bizim oraya geldi, hep beraber gölete indik. Sabah hava oldukca ruzgarlıydı ama sıcak esiyor diye biraz cimenlere yayıldık, Doruk ve Ataberk surekli kazların pesinden gölete girmeye çalıştılar ama neyse ki vukuatsız atlattık. Bizim yavru kazların peşinden gitme konusunda epey sabit fikirliydi ama ben bile korktum bir ara. Surekli diplerinde durunca bir ara bir tanesi sinirlenip tıslayınca korkup hemen Doruk'u uzaklastırdım valla.

Daha sonra Süha geldi, biraz da o yardımcı oldu, sonrasında Ataberk pusette uyudu, Doruk ve Azra fıldır fıldır gozlerle direndiler uykuya. Sonra da biraz oyun parkına gittik, Azra salıncakta sallanırken neredeyse gözler kapanıyordu, ama sonra babasının gelmesiyle uykuyu yine unuttu.

Sonra biraz da anne-babalar keyif yapsın diye, yine yesilliklerin yanında bir seyler atıstırırken, bizim yavrular da restoranın ortasındaki süs havuzuna daldı. Özellikle Doruk ve Azra'nın suyla oyunları görülmeye değerdi, Ataberk biraz daha ağır takıldı bu konuda.

Neyse ki yavrular da yemeklerini gayet güzel yedi, Doruk dısarda pek düzgün yemez, ama arkadaslarını guzel guzel yer gorunce o da beni o konuda hic uzmedi.

Sonra biraz bize cıktık, neyse ki Azra en azından bir yarım saat kestirdi, umarım donus yolunda sorun cıkmamıstır. Doruk ise yine uykusuz günlerinden birini yasadı, anne baba evdeyken uyumayı pek istemiyor, ama aksam 18 gibi 1 saatlik bir uyku yaptı, ama sonra tekrar 20:30'da uyudu, sanırım diş geliyor... Azı dişi iyice kabarmıs bu diş gelse de rahat etse yavru.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder