2 Eylül 2008 Salı

Secret Garden Buluşması



Pazar gunu de, siteden arkadaşlarla Yeniköy'de Secret Garden'a gittik. Oldukca keyifli bir gundu, ancak bizim evin oralarda hava cok guzeldi, megerse Yenikoy'de ise yagmur yagmıs, benim ve Süha'nın üzeri epey ince kaldı, neyse ki Doruk için uzun kollu birseyler almıstım da hastalanmadı.
Orada epey guzel saatler gecirdik, masamız tam oyun alanının yanındaydı, tabii bizimkileri bırakınca uzun uzun oynamıyorlar ama, yine de kahvaltı edebildik.

Doruk orada bir cocugun oyuncagına taktı kafayı. İlk basta cocuk bırakmısken gidip aldı, cocuk fark edince elinden aldı oyuncagını. Bizimki kalkıp bana şikayet etti kendi dilinde, ama yapacak bir sey yok. Ama surekli takipte, daha sonra cocuk yine diger oyuncaklarla oynarken bıraktı elinden bizimkinin bi kapıp bana dogru olay yerinden uzaklasması var, gormeniz lazım.


Arada biraz olay da cıkardı tabii, kıyamam be canım oğlum, ağlama sen

Sonrasında da Özlem'lerle beraber Kanyon'a gittik, öncesinde yavrular arabada biraz uyusun diye bekledik otoparkta, millet bizi araba hırsızı sanıp donup bakıyordu. Sonra da yukarda üstlerini baslarını degistirdik, karınlarını doyurduk, biraz oyun oynadılar, ama hava cok esiyordu ortadaki alanda. Arada da seker bayramı tatilmizi ayarladık, Tunus, Mısır, Kıbrıs derken, kucuk cocukla oralara gitmeye korkup Antalya Sorgun'da yer ayırttık. Umarım hava güzel olur da keyifli bir tatil geçiririz .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder