9 Mayıs 2010 Pazar


Cumadan beri aktiviteden aktiviteye kosuyoruz :)
Sabahtan aksama kadar temiz hava-bol gunes durumu
Cuma ogleden sonra yavrunun yuvada Anneler Gunu kutlaması vardı...
Doruk yuvada o kadar mutlu ki, bi de yemek yememe protestosu olmasa, tadından yenmeyecek
Neyse anneler gunu kutlaması icin butun yavrular, kendi elleriyle boyadıkları birer Tshirt, birer kolye ve bir de bizim resmimimizi hediye ettiler bize.
Doruk'un, yuvadaki en yakın arkadası Ali ile birbirlerine sevgisi gorulmeye degerdi :)

Gerci biraz daha bıraksak, bir noktadan sonra birbirlerini rahatsız etmeye de baslayacakları garanti...
Cumartesi gunu ben Hamarat Diva'da gordugum fotograf egitimi icin Pemra Yuce ve esinin yonlendirmeleriyle Sultanahmet turu yaptık. O kadar uzun zaman geçmiş ki, sanırım 15-20 seneden fazla olmuştur Sultanahmet'te aylak aylak gezmeyeli. Bu arada fotograf olayını sevip sevmedigimi hala tam anlayamadım :) Fotograf cekecegim derken objektifin arkasından bazen kaçırıyorum telaşı sarıyor beni çünkü :)
Ben böyle tam bir keyif yaparken Doruk ve Süha'da, Alp ve Sinan'la beraber Heybeliada'ya gittiler. Bizimki mest olmuş, akşam 20:30'da ancak gelebildiler eve, bizimki 19:30 civarı arabada uyuyakalmış. Hem temiz hava, hem de gündüz uykusu uyumayınca bayılmış demek daha doğru:)
Bugün de Anneler Günü için babamın organizasyonuyla Sapanca'ya gittik. Yine tüm gün yaydık kelimenin tam anlamıyla :)

Arkadaşlar, bu arada tüm mesaj atan, mail gonderen arkadaşlara çokkkk teşekkür ediyorum, ama bugün blackberry'den uzak bir gün geçirmek istediğimden mesajlarınızı ancak görebiliyorum.

Hepinize, annelerinizlei çocuklarınızla daha bir sürü anneler günü diliyorum